Gemeente Den Haag

Werkvoorbereider sportaccommodaties - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 07-09-2018 Functiecategorie Sport
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Tussen €2591 en €3805
Werkvoorbereider sportaccommodaties

Ben jij op zoek naar een functie waar je al jouw technische kennis kunt toepassen op de sportfaciliteiten van vandaag én morgen? Lees dan verder!

HBO | Tussen €2591 en €3805 | Schaal 9 | Regulier | Vast | 36 uur

Den Haag beschikt over een aantal toonaangevende sportfaciliteiten. Denk aan de moderne Sportcampus in het Zuiderpark, het Hofbad dat aan internationale criteria voldoet en natuurlijk het stadion van onze Haagse trots ADO. Deze, maar ook de bijna 100 andere sportaccommodaties, van hockeyvelden met innovatief kunstgras tot de Krajicek Playgrounds, moeten worden gebouwd, gerenoveerd en onderhouden. Daar lever jij als werkvoorbereider een belangrijke bijdrage aan. Samen met de technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de werktekeningen, het bestek én het toezicht van de projecten op het gebied van deze bijzondere constructies. Soms loopt er opeens een groot internationaal evenement tussendoor, bijvoorbeeld het EK beachvolleybal in het The Hague Beach Stadium, waarvoor jij de technische ondersteuning levert. Veiligheid, zekerheid, innovatief denken en duurzaamheid staan bij jou voorop en dat zien we terug in de hoge kwaliteit van jouw werk. Vind jij het gaaf om je werk op te leveren en te zien dat er meteen fanatiek op wordt gesport? Solliciteer dan als werkvoorbereider!

Wat vragen wij?
Je hebt genoeg technische kennis om soms behoorlijk complexe projecten tot een goed einde te brengen, zeker omdat het vaak gaat om geavanceerde installaties die altijd feilloos moeten functioneren. Een rijbewijs is handig, want Den Haag is best groot. Verder vragen wij:
  • hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding werktuigbouw of installatietechniek;
  • een jaar of vier ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
  • opleidingen of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid, installatietechniek of zwemwaterbehandeling.

Wat bieden wij?
Een brede, veelzijdige functie, waarbij je in een enthousiast team werkt aan projecten die vaak uniek zijn en daarom om creatieve, innovatieve oplossingen vragen. Jouw ontwikkeling is bij ons in goede handen: van een buddy om het vak nóg beter te leren tot volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 3.805,- bruto per maand (schaal 9);
  • een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
  • de mogelijkheid om de overige arbeidsvoorwaarden op jouw persoonlijke situatie af te stemmen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Interesse?
Solliciteer dan t/m 05-10-2018 via de 'Solliciteer' button.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie van technisch projectleider sportaccommodaties en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze manager Bouw Onderhoud & Techniek Lin Jhinkoe-Rai. Dat kan op telefoonnummer 06-52098394 of per mail:
lin.jhinkoe-rai@denhaag.nl

Extra informatie
Wacht niet met solliciteren, wekelijks worden er sollicitatiegesprekken gepland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Sport
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Lin Jhinkoe-Rai
Telefoon 06-52098394

Vestigingsplaats

Solliciteer