Gemeente Den Haag

Technisch projectleider sportaccommodaties - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-09-2018 Functiecategorie Sport
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris - een salaris van maximaal € 4....
Technisch projectleider sportaccommodaties

WO | Tussen €3348 en €4859 | Schaal 11 | Regulier | Vast | 36 uur

Is techniek jouw vak en sport jouw hobby? Zoek je een unieke en verantwoordelijke baan waar je die twee met elkaar kunt combineren? Lees dan verder!


Wat ga je doen?
Den Haag is een sportstad eerste klas. Dat zie je terug bij sportevenementen zoals het WK hockey of de Volvo Ocean Race. Maar ook in de aanwezigheid van 13 sporthallen (waaronder de gloednieuwe Sportcampus in het Zuiderpark), 7 zwembaden (waaronder één internationaal wedstrijdbad), 82 buitensportaccommodaties met in totaal 300 velden én natuurlijk het moderne ADO-stadion. Als technisch projectleider heb jij een centrale positie als het gaat om het vernieuwen, bouwen en onderhouden van al deze accommodaties. Je bent een echte spelverdeler, van ontwerpen en aanbesteden tot en met directievoering en overdracht. Samen met de werkvoorbereiders vorm je een onverslaanbaar team, dat net zo goed de veiligheid van zwembadinstallaties in de gaten houdt als meedenkt over innovatieve manieren om kunstgras nat te houden. Je weet de gemeente te vertegenwoordigen in het totale sportveld, denk aan contacten met het NOC*NSF of de KNVB. Combineer jij technisch vernuft met een fascinatie voor sport en voor topklasse sportaccommodaties? Solliciteer dan als technisch projectleider!

Wat vragen wij?
Je beschikt over een bijzondere mix van technische kennis, goede sociale vaardigheden en het vermogen om ingewikkelde projecten tot een goed einde te brengen. Jouw oog voor kwaliteit is even groot als je verantwoordelijkheidsgevoel en je wil om te scoren. Een rijbewijs is handig, want Den Haag is best groot. Verder vragen wij:
  • academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding werktuigbouwkunde;
  • een aantal jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
  • opleidingen of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid, installatietechniek of zwemwaterbehandeling.

Wat bieden wij?
Een zeer veelzijdige functie waar je niet alleen je technische kennis in kwijt kunt, maar ook elke dag bezig bent met het creëren van goede en veilige omstandigheden voor alle Hagenaars die willen sporten en bewegen. Met regelmatig een krent in de pap in de vorm van een groot, internationaal sportevenement. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11);
  • een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
  • de mogelijkheid om de overige arbeidsvoorwaarden op jouw persoonlijke situatie af te stemmen via een Individueel Keuzebudget (IKB)

Interesse?
Solliciteer dan t/m 05-10-2018 via de 'Solliciteer' button

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie van technisch projectleider sportaccommodaties en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze manager Bouw Onderhoud & Techniek Lin Jhinkoe-Rai. Dat kan op telefoonnummer 06-52098394 of per mail: lin.jhinkoe-rai@denhaag.nl

Extra informatie
Wacht niet met solliciteren, wekelijks worden er sollicitatiegesprekken gepland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Sport
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Lin Jhinkoe-Rai
Telefoon 06-52098394

Vestigingsplaats

Solliciteer