Gemeente Den Haag

Technisch beheerder sportaccommodaties - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-09-2018 Functiecategorie Sport
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -een salaris van maximaal € 2.9...
Technisch beheerder sportaccommodaties

MBO | Tussen €2040 en €2986 | Schaal 7 | Regulier | Vast | 36 uur

Ben jij zorgvuldig en oplettend? Vind je het leuk om met bijzondere installaties te werken én met een grote mate van zelfstandigheid? Lees dan verder! Wat ga je doen?


Zeven zwembaden, 13 sporthallen, 82 grote openlucht-sportaccommodaties plus de Cruijff Courts en Krajicek Playgronds. Wie in Den Haag wil sporten of bewegen kan op veel plaatsen terecht. Zorgen dat al deze accommodaties elke dag goed functioneren, dat is jouw taak als technisch beheerder. Van spoelinstallaties tot klimaatbeheer, alles moet perfect op elkaar ingeregeld zijn, nauwkeurig en volgens protocol, om gezondheids- en andere risico’s uit te bannen. In samenwerking met de beheerders van de accommodaties en andere partijen, bijvoorbeeld de Centrale Vastgoedorganisatie, zorg je dat onze complexen aan de hoogste eisen voldoen voor wat betreft de staat van onderhoud van de installaties. Dat doe je nauwkeurig, conform protocol en met een feilloze registratie. Op een positief-kritische manier heb je je ogen en oren altijd open en neemt initiatief als je ziet dat dingen anders of beter kunnen. Een afwisselende en verantwoordelijke baan, waar je met unieke installaties te maken krijgt. Wekt dat jouw nieuwsgierigheid op? Solliciteer dan als werkvoorbereider!

Wat vragen wij?
Je bent praktisch ingesteld en je realiseert je dat jouw werk gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de gebruikers. Je doet dus geen concessies. Je bent creatief genoeg om met een out-of-the-box oplossing te komen als dat nodig is. Je hebt er geen probleem mee om één keer per maand zelfstandig een weekend-piketdienst te draaien. Een rijbewijs is handig, want Den Haag is best groot. Verder vragen wij:
  • mbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een opleiding installatietechniek;
  • een jaar of vier ervaring met vergelijkbare werkzaamheden;
  • opleidingen of de bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid, werktuigbouw of zwemwaterbehandeling.

Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke en zeer zelfstandige functie, waarbij je alles kunt leren over het onderhoud van topfaciliteiten met soms zeer geavanceerde installaties. Jouw ontwikkeling is bij ons in goede handen: van een buddy om het vak nóg beter te leren tot volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 2.986,- bruto per maand (schaal 7);
  • een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
  • de mogelijkheid om de overige arbeidsvoorwaarden op jouw persoonlijke situatie af te stemmen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Interesse?
Solliciteer dan t/m 05-10-2018 via de 'Solliciteer' button.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie van technisch beheerder sportaccommodaties en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze manager Bouw Onderhoud & Techniek Lin Jhinkoe-Rai. Dat kan op telefoonnummer 06-52098394 of per mail: lin.jhinkoe-rai@denhaag.nl

Extra informatie
Wacht niet met solliciteren, wekelijks worden er sollicitatiegesprekken gepland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Sport
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Lin Jhinkoe-Rai
Telefoon 06-52098394

Vestigingsplaats

Solliciteer