Gemeente Den Haag

Technisch applicatie specialist - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 25-06-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris Tussen €2795 en €4225
Technisch applicatie specialist

Ben je recent afgestudeerd en wil jij je verder ontwikkelen als technisch applicatie specialist? Ben je leergierig, initiatiefrijk en beschik je over een goed analytisch vermogen, lees dan verder en solliciteer!

Wat ga je doen?
De gemeente Den Haag is niet alleen een van de grootste gemeentes van Nederland, het is ook de internationale stad van vrede en recht. Dit betekent dat Den Haag vele functies en taken heeft. Om de burgers, bedrijven, instellingen en medewerkers van Den Haag te bedienen, beheren wij een groot ICT-landschap: o.a. 8000 werkplekken een groot aantal servers, databases en applicaties. Aan de hand van de I-visie 2015-2018 en de roadmap ICT is deze complexe en veilige omgeving, waarin de Cloud steeds belangrijker wordt, dynamisch op weg naar de toekomst.

De afdeling waar je komt te werken zorgt er 24 x 7 voor dat medewerkers van de gemeente Den Haag op ieder moment de juiste applicaties ter beschikking hebben op flexwerkplekken, laptops, VDI, tablets en smartphones. Dit doen we door repackaging en distributie van software, imaging en door policies en settings te beheren. We maken applicaties functioneel toegankelijk voor de klant en passen applicaties aan, onderhouden en controleren ze. Als technisch applicatie specialist ben je breed inzetbaar. Je analyseert, ontwikkelt, coördineert, test, documenteert en bewaakt de goede werking van applicaties. Hierbij speelt het beveiligen van de applicaties een grote rol. Ook signaleer je trends in meldingen van klanten en werking van systemen. Voer je wijzigingen uit in de infrastructuur en participeer je in diverse werk- en projectgroepen.

Het team
De gemeente Den Haag heeft de ondersteuning van de ICT voor de gemeente ondergebracht bij het cluster Automatisering van het Intern Dienstencentrum. De afdeling Uitvoering en Beheer richt zich op het veilig en optimaal beschikbaar stellen en vernieuwen van vaste en mobiele apparatuur en applicaties vooral voor ambtenaren. De dagelijkse uitvoering is in handen van circa 25 medewerkers onderverdeeld naar specialismen werkplekbeheer (image), technisch applicatiebeheer en de controlroom.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste collega's die zich graag verder willen ontwikkelen binnen de ICT. Je bent leergierig en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur binnen de IT;
 • minimaal twee jaar ervaring in complexe (netwerk)omgevingen (ervaring vanuit stages of bijbaan telt ook mee);
 • certificaten en ervaring met:
  - Microsoft Systems Center 2012
  - Microsoft Windows 7 en 10
  - Microsoft clouddiensten
 • kennis van en ervaring met applicatie packaging technieken als MSI en APP-V, Microfocus ZENworks, Microfocus Desktop Container, PowerShell en ISO27001.
Heb je dan ook ervaring met ITIL V3, reageer dan zeker!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige IT-functie waar jij je verder kunt ontwikkelen tot een echte applicatie specialist. Daarnaast kun je rekenen op:
 • een mogelijkheid om te groeien naar het salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij 36 uur per week.
 • een aanstelling voor een jaar en daarna een vaste aanstelling;
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8%. 

Meer weten
Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Murat Kurtdaylar, Teammanager Application & Endpoint Management, via telefoonnummer 06 52 02 62 46.

Interesse? 
Solliciteren kan direct via de 'Solliciteer' button. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Murat Kurtdaylar
Telefoon 06 52 02 62 46

Vestigingsplaats

Solliciteer