Gemeente Den Haag

Teammanager Jeugd en Maatschappelijke Ondersteuning - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 17-05-2019 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Den Haag Niveau Manager
Opleidingsniveau Master / Postdoctoraal Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Tussen €3348 en €4859
Ben jij een ervaren teammanager met kennis van maatschappelijke ondersteuning, integrale dienstverlening en ketensamenwerking, word je enthousiast van vernieuwing en innovatie? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
In Den Haag werken we aan de samenvoeging van de jeugdhulpverlening, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijke opvang en de Wmo tot de nieuwe organisatie Jeugd en Maatschappelijke Ondersteuning (JMO). JMO krijgt de verantwoordelijkheid voor het welbevinden van 120.000 opgroeiende Hagenaars en het verlenen van de juiste zorg aan 30.000 inwoners boven de 18.

Als teammanager binnen één van de JMO-stadsdeelteams krijg je een decentraal team van 18 medewerkers onder je hoede dat bestaat uit casemanagers en zorgregelaars. Plus de JMO-medewerkers in dienst van onze netwerkpartners. Jouw focus ligt op de implementatie van nieuwe vormen van dienstverlening, afgestemd op de behoefte van burgers. Daarvoor ontwikkel je efficiënte processen en zorg je voor de juiste samenwerking met netwerkpartners.

Bij dat alles houd je de ontwikkeling van jouw team scherp in de gaten en coach je hen in de nieuwe werkwijze. Stap voor stap werk je zo aan goede, passende zorg op het juiste moment én aan een hecht functionerend team. Ben jij vernieuwend ingesteld en wil je werken aan goede en efficiënte zorg? Solliciteer dan als teammanager JMO!
 
Wat vragen wij?
Jij weet kennis van het zorgaanbod te combineren met het ontwikkelen van nieuwe teams en nieuwe processen en daarbij stuur je op het behalen van resultaten. Jouw basishouding is verbinden, coachen en begeleiden, maar je bent niet bang om mensen aan te spreken als dat nodig is. Ook beschik je over:
 • minimaal een afgeronde hbo opleiding
 • actuele kennis van de WMO
 • minimaal drie jaar ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in het vakgebied
 
Wat bieden wij?
Je krijgt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen team op één van onze JMO-locaties. Samen met de stadsdeelmanager JMO lever je een grote bijdrage aan persoonlijke en passende zorg op wijkniveau. Daarbij kun je volop gebruik maken van jouw kennis van actuele ontwikkelingen en van jouw leiderschapsvaardigheden. Ook kun je rekenen op:
 • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11) op basis van een 36-urige werkweek
 • een 32-urige werkweek en de ruimte om (maximaal 4 uur naar ratio op basis van een 36-urige werkweek) compensatieverlof op te bouwen;
 • een vaste aanstelling; je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling op proef van 12 maanden aangeboden (tenzij je bij de gemeente Den Haag in vaste dienst bent aangesteld of in verband met de ketenbepaling). Bij goed functioneren is er een mogelijkheid op verlenging of vast dienstverband.
 
Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals:
 • een opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool.
 
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie of over de procedure kun je contact opnemen met Erwin de Jong (tel. 06-22916489).
 
Extra informatie
 • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.
 • De eerste gesprekken staan gepland op 4 en 7 juni 2019. Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven.

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Erwin de Jong
Telefoon 06-22916489

Vestigingsplaats

Solliciteer