Gemeente Den Haag

Senior IT-auditor - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 10-04-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris 5520
Senior IT-auditor

Wat ga je doen?

Gemeente Den Haag leunt steeds meer op digitale processen, waardoor we meer en meer alert moeten zijn op de risico’s. Als senior IT-auditor bij de Gemeentelijke Accountantsdienst (GAD) geef jij inzicht in welke mate onze organisatie erin slaagt om de bedrijfsprocessen en de daarmee samenhangende IT-risico’s te beheersen. Onderwerpen waar je je mee bezig gaat houden zijn o.a. de BIG, ENSIA en de AVG. Aan de hand van diverse normenkaders onderzoek je of de IT-beheersprocessen in control zijn en voer je analyses uit. Je evalueert, geeft aanbevelingen over het beheersen van risico’s en adviseert de organisatie over oplossingen en mogelijke vervolgstappen. Je weet goed wat er speelt binnen de gemeente op IT-gebied, omdat de afstand klein is met de interne klanten. Ook ben je betrokken bij de ondersteuning van de jaarrekeningcontrole en werk je samen met andere disciplines binnen de GAD zoals financial-/en operational auditors en fiscalisten. Verder zet je jouw kennis op het gebied van data-analyses met tools zoals IDEA graag in en deelt de uitkomsten met je collega’s. Kortom er is een grote diversiteit aan werkzaamheden en je krijgt de ruimte je eigen ‘onderzoekswereld’ te creëren en je eigen verantwoordelijkheden hierin te nemen. Spreekt dit jou aan, solliciteer dan nu!

Wat vragen wij?
Kenmerkend voor jou zijn een proactieve en resultaatgerichte houding die je combineert met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, goed gevoel voor humor en jouw analytisch en probleemoplossend vermogen. Je kunt je goed inleven in de klant, maar weet daarbij onafhankelijk en objectief te blijven. Je vindt het leuk mensen te begeleiden op het gebied van IT-audit en hebt uitstekende audit en rapportage vaardigheden. Daarnaast beschik je over:
  • een afgeronde WO-opleiding, bijvoorbeeld informatica, aangevuld met een (bijna afgeronde) postdoctorale RE titel (opleidingen zoals CISSP, CISA of CEH zijn een pré);
  • minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, zoals informatieanalist, kwaliteitsmanager, projectmanager of (medior) IT-auditor;
  • (technische) kennis van Oracle DB, netwerken, pentesten en Microsoft en Linux omgeving.

Wat bieden wij?
De gemeente is volop in ontwikkeling en jij kunt bijdragen aan het professionaliseren van de auditfunctie en de kwaliteitsverbetering die het team graag wilt maken. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van max. € 5.520,- bruto per maand (S12) op basis van 36 uur per week;
  • een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP- pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Edward Leicester, Senior IT Auditor, telefoonnummer 06 23 21 87 91.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Den Haag, Kwaliteitsmanager, IT-auditor.

Contactgegevens

Contactpersoon Edward Leicester
Telefoon 06 23 21 87 91

Vestigingsplaats

Solliciteer