Gemeente Den Haag

Senior adviseur gebiedsontwikkeling - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een salaris van maximaal € 5.98...
Heb jij veel kennis van ruimtelijke ordening, stedenbouw én financiën en wil je strategisch nadenken over Haagse gebiedsontwikkeling? Lees dan verder!

WO   |   Maximaal €5984   |   Schaal 13   |   Regulier   |   Vast   |   36 uur

Anoniem solliciteren bij gemeente Den Haag
Deze vacature maakt deel uit van de procedure anoniem solliciteren. Wanneer jij je sollicitatie instuurt, maken wij je naam, geboorteland en je geboortedatum anoniem. We vinden bij de gemeente Den Haag namelijk dat kenmerken als afkomst en leeftijd geen rol spelen in je kans om te worden uitgenodigd voor een gesprek. We kijken naar het talent dat je al ontwikkeld hebt en dat je nog hoopt te ontwikkelen.  

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij anoniem solliciteren?
Als je solliciteert voor een functie in de schalen 10 t/m 14, dan vul je je motivatie en relevante werkervaring en opleiding voor deze functie in. Wij halen de elementen die kunnen herleiden tot je afkomst (denk aan geboorteland) en leeftijd (geboortedatum) in de sollicitatie eruit. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier zonder dat het leidt tot grote gaten in je motivatie en opgegeven werkervaring. Wanneer je op basis van je motivatie en relevante werkervaring en opleiding wordt geselecteerd voor een gesprek, geven we je volledige CV vrij aan de selectiecommissie.

Onderzoek anoniem solliciteren
De effecten van het anoniem solliciteren laten we monitoren door een externe wetenschappelijke onderzoeksinstelling zonder commerciële doeleinden. Met de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens die uit het onderzoek naar voren komen, kijken we hoe anoniem solliciteren leidt tot gelijkere kansen. Ook het invullen van een enquête kan onderdeel zijn van het onderzoek. De gegevens worden verder niet gedeeld.  

Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw gegevens voor de monitoring van anoniem solliciteren, dan kun je dat onderaan het sollicitatieformulier aangeven.

Wat ga je doen? 
In Den Haag is het niet echt mogelijk om ‘in een weiland’ te bouwen. Omringd door buurgemeenten en begrensd door de zee richten we ons bij gebiedsontwikkeling daarom op verdichting, vergroening en verduurzaming. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze plannen voor de Binckhorst. Niet alleen een mooie kluif voor de rekenaars van de afdeling Planeconomie, maar ook een unieke pilot in aanloop naar de nieuwe Omgevingswet. Als ervaren adviseur gebiedsontwikkeling krijg je te maken met zulke complexe projecten, waarbij behalve financiële uitdagingen nog veel meer aspecten een rol spelen. Van milieu- en verkeersvragen tot overleg met de Rijksoverheid. En we hebben nog meer projecten waarin jij je rekenkunst, strategische manier van denken en relationele vaardigheden volop kwijt kunt. Met jouw ervaring rekenen we er bovendien op dat je samen met je manager, je twee directe senior-collega’s en 16 medewerkers de professionaliteit van de afdeling naar een hoger niveau stuwt. Zoek jij een functie waar je de grenzen van planeconomie en stedenbouw kunt opzoeken en misschien wel oprekken? Solliciteer dan als senior adviseur gebiedsontwikkeling!
 
https://www.youtube.com/watch?v=vZr__XSmxLA
 
Wat vragen wij? 
Je combineert ruimtelijk denken met rekenkundige vaardigheden en met jouw financieel, strategisch en analytisch vermogen draag je bij aan de haalbaarheid van plannen. Proactief en oplossingsgericht weet je de soms uiteenlopende belangen in projecten af te wegen. Je bent niet bang om je mening te geven, een mening die je overtuigend kunt onderbouwen. Met jouw soft skills weet je collega’s te coachen en je draagt graag je kennis over. Verder vragen wij:
  • Gedegen academisch werk- en denkniveau;
  • kennis van en ervaring met grondexploitaties, grondbeleid en kostenverhaal;
  • ervaring in een politiek-bestuurlijke organisatie.

Wat bieden wij? 
Een functie waar je niet alleen al jouw kennis en ervaring kunt inzetten (en vergroten), maar tegelijk concreet bijdraagt aan een mooie, leefbare stad. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 5.984,- bruto per maand (schaal 13);
  • een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
  • de mogelijkheid om de overige arbeidsvoorwaarden op jouw persoonlijke situatie af te stemmen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Interesse?
Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Afrah Hany, afdelingsmanager Planeconomie, op telefoonnummer 06 10 92 92 48.
 
Extra informatie
Een persoonlijkheidsonderzoek en/of een referentie check kunnen deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Afrah Hany
Telefoon 06 10 92 92 48

Vestigingsplaats

Solliciteer