Gemeente Den Haag

Projectleiders stedelijke ontwikkeling - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 26-04-2018 Functiecategorie Bouw - Engineering
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Salarisschaal 11 max. € 4.859,-...
Projectleiders stedelijke ontwikkeling

Ben jij die projectleider die wil werken aan integrale en duurzame projecten en wil bijdragen aan een mooi en toekomstbestendig Den Haag?

WO | Maximaal €4859 | Schaal 11 | Regulier | Vast | 36 uur

Anoniem solliciteren bij gemeente Den Haag
Deze vacature maakt deel uit van de procedure anoniem solliciteren. Wanneer jij je sollicitatie instuurt, maken wij je naam, geboorteland en je geboortedatum anoniem. We vinden bij de gemeente Den Haag namelijk dat kenmerken als afkomst en leeftijd geen rol spelen in je kans om te worden uitgenodigd voor een gesprek. We kijken naar het talent dat je al ontwikkeld hebt en dat je nog hoopt te ontwikkelen.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij anoniem solliciteren?
Als je solliciteert voor een functie in de schalen 10 t/m 14, dan vul je je motivatie en relevante werkervaring en opleiding voor deze functie in. Wij halen de elementen die kunnen herleiden tot je afkomst (denk aan geboorteland) en leeftijd (geboortedatum) in de sollicitatie eruit. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier zonder dat het leidt tot grote gaten in je motivatie en opgegeven werkervaring. Wanneer je op basis van je motivatie en relevante werkervaring en opleiding wordt geselecteerd voor een gesprek, geven we je volledige CV vrij aan de selectiecommissie.

Onderzoek anoniem solliciteren
De effecten van het anoniem solliciteren laten we monitoren door een externe wetenschappelijke onderzoeksinstelling zonder commerciële doeleinden. Met de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens die uit het onderzoek naar voren komen, kijken we hoe anoniem solliciteren leidt tot gelijkere kansen. Ook het invullen van een enquête kan onderdeel zijn van het onderzoek. De gegevens worden verder niet gedeeld.

Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw gegevens voor de monitoring van anoniem solliciteren, dan kun je dat onderaan het sollicitatieformulier aangeven.

Wat ga je doen?
Wij zoeken projectleiders die leergierig, nieuwsgierig en maatschappelijk georiënteerd zijn, die over bestuurlijke sensitiviteit beschikken en stevig in de schoenen staan. Wij hebben behoefte aan creatieve denkers met incasseringsvermogen die zich makkelijk bewegen in het krachtenveld van de verschillende stakeholders.

Een projectleider stedelijke ontwikkeling leidt en definieert projecten op het gebied van de fysiek-ruimtelijke ontwikkeling binnen Den Haag. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om projecten op het gebied van vastgoedontwikkeling, openbare ruimte of infrastructuur, maar ook andersoortige bijzondere projecten. Je stelt bestuurlijke beslisdocumenten op en draagt zorg voor de bestuurlijke afhandeling daarvan. Vanzelfsprekend rapporteer en communiceer je over de projecten in jouw portefeuille.

Binnen de afdeling PmDH realiseer je samen met jouw projectteam(s) en de direct betrokkenen integrale, hoogwaardige en duurzame projecten. Je stemt af met de opdrachtgever over de opzet, inhoud en besluitvorming van je projecten en rapporteert periodiek aan de opdrachtgever over GOTRICK-aspecten. Je bewaakt en stuurt op samenhang (en -werking) en complementariteit tussen deelprojecten en programma-/projectleden.

Wie zijn wij?
Bij de afdeling Projectmanagement Den Haag (PmDH), onderdeel van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, leveren ca 115 medewerkers samen het project- en procesmanagement voor de meer dan 250 projecten die als doel hebben om van Den Haag een mooie en duurzame stad te maken. Denk aan het nieuwe stationsgebied met alle infrastructurele vragen van dien, aantrekkelijke woningbouw of hoogwaardige bedrijfsterreinen. De afdeling opereert in een dynamische omgeving met tal van stakeholders en soms uiteenlopende belangen, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en de bestuurlijke context een belangrijke rol speelt.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (interne medewerkers
  • met een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling); - Salarisschaal 11 (max. € 4.859,- op basis van een volledige werkweek);
  • Een werkweek van 36 uur;
  • Prima arbeidsvoorwaarden, die je voor een groot deel naar je eigen wensen kunt
  • vormgeven.

Wat vragen wij?
Jouw werk- en denkniveau is hbo/wo. Je hebt voor dit vakgebied relevante (aanvullende) opleidingen afgerond en minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. We verwachten uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met projectmatig werken en stedelijke ontwikkeling. Meer weten?Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met:Onno de Bever (070 353 47 84) en Laurens Cramer (070 353 46 87), managers Projectmanagement.

Extra informatie.
Deze vacature staat open voor zowel interne als externe kandidaten.

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Engineering
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Den Haag, Projectmanager, Ruimtelijke ontwikkeling.

Contactgegevens

Contactpersoon Onno de Bever
Telefoon +31703534784

Vestigingsplaats

Solliciteer