Gemeente Den Haag

Medewerker onderhoud sportparken - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 16-05-2018 Functiecategorie Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Standplaats Den Haag Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 36 Salaris een minimum salaris van €1.705...
Heb jij groene vingers, gevoel voor techniek en wil jij ervoor zorgen dat de Haagse sportvelden goed bespeelbaar zijn? Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Met de wind door je haren en de zon in je gezicht rij je op je trekker door heel Den Haag. Jij zorgt ervoor dat de Haagse sportvelden goed bespeelbaar zijn. Zo kan de bezoeker veilig en met veel plezier zijn sport beoefenen.

Als medewerker onderhoud sportparken ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de aanleg, renovatie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden van de Haagse sportvelden. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend en ieder seizoen ligt de nadruk op andere werkzaamheden. Je voert verschillende cultuurtechnische werkzaamheden uit op de natuurvelden. Het freezen, spitten, in profiel brengen, maaien, bemesten, onkruidbestrijding en afstellen van de beregening zijn de taken die jij uitvoert zodat de sportvelden er tiptop bij liggen. Een aantal sportvelden hebben kunstgras, ook deze sportvelden (waaronder die van ADO Den Haag) wordt door jou onderhouden. Ook onderhoud je met een klepelmaaier de slootkanten en bermen. Verder voer je onderhoud en reparatie uit aan de hekwerken en ballenvangers van de sportparken. Je helpt mee in de zomerperiode aan de op- en afbouw van het Beachstadion op het strand in Scheveningen en het onderhoud (na een grote evenement zoals Parkpop) van de speelweide (12ha) in het Zuiderpark. In de winterperiode draag je bij aan het onderhouden van ijsbanen

Geen dag en geen seizoen hetzelfde werk! Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan als medewerker onderhoud sportparken!

Wat bieden wij?
Om je werk goed te doen, krijg je de beste apparatuur, wij werken met de nieuwste type (grote -120pk-en kleine -35pk-) trekkers met een volautomatische bak en de beste luchtgeveerde stoelen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je in principe vrij. Verder bieden wij:
 • een vaste aanstelling
 • salarisschaal 5, met een minimum salaris van €1.705,- en een maximaal salaris van €2.599,- bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek).
 • een afwisselende baan voor 36 uur per week.
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit het Individueel Keuzebudget (IKB), zoals een vakantie (8%)- en eindejaarsuitkering (6.5%), opname in het ABP-pensioenfonds en je kunt deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering:
  - 151 uur regulier verlof bij een volledige dienstverband van 36 uur
  - 204 uur compensatieverlof dit zijn de uren die je per week meer werkt dan je aanstelling (uitgaande van 4 per week)
  - ouderschapsverlof
  - zorgverlof

Wat vragen wij?
Je hebt een klantvriendelijke instelling en staat open om jezelf te ontwikkelen. Je vindt het leuk om met een groot aantal collega’s samen te werken. Met jouw groene vingers en oog voor detail zorg jij er iedere dag weer voor dat de sportparken er “sport klaar” bijliggen. Met jouw flexibele instelling ben je bereidt bij verschillende sportparken de werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast beschik je over:
 • een (v)mbo werk- en denkniveau, dit blijkt uit het een opleiding in de groen/agrarische sector
 • je bent in het bezit van rijbewijs BE/T of een trekkerscertificaat
 • ervaring in het vakgebied is een pré
 • een opleiding voor terreinmeester is een pré
 • kennis van trekkers, aanbouwwerktuigen is een pré
 • bereid tot het volgen van cursussen

Meer weten?
Contactpersoon m.b.t. sollicitatieprocedure en vacature-inhoud:
Arnold Manhoudt (teamhoofd) contact via e-mail: arnold.manhoudt@denhaag.nl

Extra informatie
je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling (tenzij je bij de gemeente Den Haag in vaste dienst bent aangesteld of in verband met de ketenbepaling). Bij goed functioneren is er een mogelijkheid op verlenging of vast dienstverband.
sommige werkzaamheden kunnen fysiek belastend zijn-wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s
wacht niet met solliciteren, wekelijks worden er sollicitatiegesprekken gepland
hovenier, assistent hovenier, leerling hovenier, assistent terreinmeester, leerling terreinmeester, medewerker groen, assistent medewerker groen, leerling medewerker groen, groenmedewerker, assistent groenmedewerker, leerling groenmedewerker, groenmedewerker onderhoud, assistent groenmedewerker onderhoud, leerling groenmedewerker onderhoud, maaimachinist, machinist kooimaaier, boomverzorger, trekkerchauffeur groenvoorziening,

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Landbouw / Tuinbouw / Visserij
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Den Haag, Onderhoudsmedewerker, Sportvelden.

Contactgegevens

Contactpersoon Arnold Manhoudt

Vestigingsplaats

Solliciteer