Gemeente Den Haag

Medewerker Infrastructuurbeheer / netwerkspecialist - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-08-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris maximaal € 4.225,- bruto per ma...
Medewerker Infrastructuurbeheer / netwerkspecialist

Heb jij verstand van ICT netwerken en wil je meewerken aan de ICT infrastructuur van Den Haag? Lees dan gauw verder en kom werken bij onze gemeente!

Wat ga je doen?
Om de burgers, bedrijven, instellingen en medewerkers van Den Haag te bedienen, beheren wij een complex ICT-landschap: o.a. 8000 werkplekken op 140 verschillende locaties, een groot aantal servers, databases en applicaties. Aan de hand van de I-visie 2015-2018 en de roadmap ICT is deze complexe en veilige omgeving, dynamisch op weg naar de toekomst.

Als medewerker infrastructuurbeheer voer jij de regie over het netwerk van de gemeente Den Haag. Je bent intermediair tussen de business, functioneel beheerders, security en de uitvoerende IT-partners. Je ondersteunt bij het vinden van de oorzaken van incidenten en problemen, door het doen van onderzoek, analyse en rapportage op het terrein van netwerk en connectivity. Daarna neem je de juiste acties om herhaling te voorkomen. Ook zal je als technisch consultant deelnemen aan de projecten bij het onderdeel Vernieuwing en bijvoorbeeld meewerken aan de voorbereidingen voor de verschillende aanbestedingen. Kortom, je krijgt in deze functie de ruimte en vrijheid om mee te denken (liefst out of the box), te innoveren en mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen.

Wat vragen wij?
Je bent breed inzetbaar op het gebied van infrastructuurbeheer, bent resultaatgericht, kan goed schakelen, denkt in mogelijkheden en bent een fijne collega om mee samen te werken. Daarnaast beschik je over:
  • een afgeronde hbo opleiding op het gebied van ICT;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van ICT infrastructuur;
  • kennis van en ervaring op het gebied van netwerken en connectivity.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een klein team van IT-professionals die de gehele ICT infrastructuur van Den Haag beheren! Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) op basis van 36 uur per week;
  • doorgroeimogelijkheden naar de senior functie op schaal 11 (max. € 4.859,-);
  • een aanstelling voor een jaar die bij goed functioneren omgezet wordt in een vaste aanstelling (tenzij je al een vaste aanstelling hebt binnen de gemeente);
  • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8%.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen Rick Wijma, manager Infrastructuurbeheer, via telefoonnummer 06 25 74 20 26.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Rick Wijma
Telefoon 06 25 74 20 26

Vestigingsplaats

Solliciteer