Gemeente Den Haag

(junior) Sociaal verpleegkundige - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 06-06-2018 Functiecategorie Zorg - Lichamelijke gezondheids...
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 28 Salaris een minimum salaris van €2.591,...
(junior) Sociaal verpleegkundige ( 24-28 uur per week)
Ben jij een verpleegkundige die graag wil werken op het gebied van technische hygiënezorg (THZ) en medische milieukunde (MMK)? En zoek je een zelfstandige en verantwoordelijke baan? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Je draagt in deze functie bij aan een gezonde leefomgeving voor bewoners binnen de regio Haaglanden. Een gezonde leefomgeving is een omgeving, buiten en binnenshuis, die als prettig wordt ervaren, positief bijdraagt aan de ervaren gezondheid, uitnodigt tot gezond gedrag, en waarin de druk op de gezondheid door verontreinigende milieufactoren (oa. lucht, water, bodem) en het risico op infecties zo laag mogelijk is

Als sociaal verpleegkundige ligt, na een inwerkperiode, de nadruk binnen deze functie op het adviseren over hygiënische aspecten in veiligheidsplannen van evenementen, het uitvoeren van hygiëne- inspecties bij deze evenementen en het rapporteren van je bevindingen. Daarnaast neem je meldingen aan van burgers, instellingen en gemeentelijke afdelingen over gezondheidsrisico’s in relatie tot hygiëne en milieu (denk hier bijvoorbeeld aan koolmonoxide, vocht en schimmel in woningen, asbest, kwikverontreiniging, waterkwaliteit) en handelt deze zoveel mogelijk zelf af. Je voert zelfstandig huis- en locatiebezoeken en inspecties uit, en waar nodig voer je binnenmilieumetingen uit. In de toekomst is het mogelijk dat je ook hygiëne-inspecties gaat uitvoeren bij seksinrichtingen, tatoeage- en/of piercingstudio’s en schoonheidssalons die permanente make-up aanbieden.

Wil jij je inzetten voor een gezonde leefomgeving voor bewoners binnen Haaglanden? Solliciteer dan als sociaal verpleegkundige!

Wat vragen wij?
Je bent een zelfstandig type, maar weet ook de juiste personen te benaderen als dat nodig is en met hen samen te werken. De omgeving van de GGD Haaglanden is je bekend. Door jouw goede sociale vaardigheden kun je tactvol, maar overtuigend omgaan met belangentegenstellingen en je hebt affiniteit met risicocommunicatie.Je bent bereid om:
 • aanvullende opleidingen op het gebied van THZ en MMK te volgen
 • je werktijden flexibel in te vullen (Inspecties moeten soms tussen 18-22 uur of in het weekend plaatsvinden).

Ook beschik je over:
 • een HBO-diploma op het gebied van verpleegkunde
 • een geldig rijbewijs B

Wat bieden wij?
Jouw werkplek aan het Westeinde is de uitvalsbasis waar je het collegiale team vindt waarbinnen je werkt. Daarnaast geven we jou veel ruimte om je werk zelf in te richten. Ook kun je rekenen op:
 • een aanstelling voor één jaar, die we daarna graag omzetten in een vast dienstverband
 • salarisschaal 9, met een minimum salaris van €2.591,- en een maximaal salaris van €3.805,- bruto per maand (op basis van een volledige36-urige werkweek)
 • een 24/ 28-urige werkweek
 • een flexibel pakket arbeidsvoorwaarden, dat je voor een groot deel zelf kunt vormgeven
 • goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • de gelegenheid om aan het eind van de dag uit te waaien aan zee
   
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ineke van der Aar van de GGD Haaglanden, op telefoonnummer 06 270 88 640.

Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Zorg - Lichamelijke gezondheidszorg
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Parttime, Den Haag, Verpleegkundige, Gemeente, Zorg.

Contactgegevens

Contactpersoon Ineke van der Aar
Telefoon 06 270 88 640

Vestigingsplaats

Solliciteer