Gemeente Den Haag

Junior projectleider Stedelijke Ontwikkeling - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-05-2019 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal €4.225 per maand
Wat ga je doen? 
Als junior projectleider word je, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en wensen, ingezet op passende projecten op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Onder leiding van ervaren projectleiders en samen met het projectteam werk je aan de ontwikkeling van Den Haag als hoogwaardige, duurzame én mooie stad. Daarbij heb je te maken met een veelheid aan interne en externe betrokkenen, zoals bestuurders, ondernemers, burgers en de ambtelijke organisatie. Een leerzame functie dus, waarbij je daadwerkelijk een zichtbare bijdrage levert aan de kwaliteit van Den Haag. Wil jij bijdragen aan én veel te weten komen over stedelijke ontwikkeling in een G4-gemeente? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Bij de afdeling Projectmanagement Den Haag (PmDH), onderdeel van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, leveren ca 130 medewerkers samen het project- en procesmanagement voor de meer dan 300 projecten die als doel hebben om van Den Haag een mooie en duurzame stad te maken. Denk aan het nieuwe stationsgebied met alle infrastructurele vragen van dien, aantrekkelijke woningbouw in de Binckhorst of een hoogwaardige bedrijfsterreinen in de Haven van Scheveningen. De afdeling opereert in een dynamische omgeving met tal van stakeholders en soms uiteenlopende belangen, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en de bestuurlijke context een belangrijke rol speelt

Wat bieden wij?
Als projectleider kun je daadwerkelijk invloed uitoefenen op de vraag hoe Den Haag er nu en in de toekomst uit moet zien. Het oplossen van de infrastructurele en andere puzzels is niet altijd eenvoudig, maar we ondersteunen je daarbij door middel van mentorschap en coaching. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal €4.225 per maand op basis van een volledige werkweek (schaal 10);
  • een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar (interne medewerkers met
  • een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling);
  • een 36-urige werkweek;
  • prima arbeidsvoorwaarden, die je voor een groot deel naar je eigen wensen kunt vormgeven;
  • ondersteuning door middel van opleidingen of trainingen;
  • genoeg doorgroeimogelijkheden.
 
Wat vragen wij?
Je bent leergierig, nieuwsgierig en maatschappelijk geïnteresseerd. Je krijgt soms te maken met ingewikkelde puzzels, daarom ben je een creatieve denker die tegelijk over enig incasseringsvermogen beschikt en zich niet snel uit het veld laat slaan in het krachtenveld van verschillende stakeholders. Daarnaast beschik je over: een opleiding op minimaal hbo-niveau op een voor de functie toepasselijk gebied minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van en/of ervaring met projectmatig werken en stedelijke ontwikkeling is absoluut een voordeel.
 
Meer weten?
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met: Hettie Verheijen, manager Projectmanagement, op telefoonnummer 06 15 53 92 97.

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Hettie Verheijen
Telefoon 06 15 53 92 97

Vestigingsplaats

Solliciteer