Gemeente Den Haag

Hoofd Werken en Begeleiden - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 07-05-2019 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Maximaal €4225
Wat ga je doen?
Als hoofd stuur jij een team aan van Accountmanagers en Werkbegeleiders. Je stuurt op het gewenste resultaat door de dagelijkse aansturing van de medewerkers en de doorontwikkeling van de zogeheten methodische aanpak, waarbij de ontwikkeling van onze klanten centraal staat. Niet alleen op het gebied van werk, maar er is bijvoorbeeld ook aandacht voor schuldproblematiek, welzijn en kinderopvang. Onder je aansturing vallen een aantal kleinere teams; Van Deel Naar Heel, Wonen & Werken, Dak en Thuislozen en Statushouders.

Wie zijn wij? Het Werkgevers Servicepunt Den Haag
WSP Den Haag is gericht op mensen die kunnen werken maar enige begeleiding nodig hebben. Het doel is deze mensen (kandidaten) zo snel mogelijk aan een betaalde baan te helpen. De focus ligt op duurzame uitstroom uit de uitkering en voldoende rendement van inspanningen en instrumenten. Het motto van WSP Den Haag luidt dan ook: de kortste weg naar passend betaald werk!
 
WSP Den Haag is sectoraal georganiseerd voor het realiseren van uitstroom naar werkgevers. Per kansrijke sector worden intensieve samenwerkingsrelaties en werkgelegenheidsprojecten ontwikkeld, die perfect aansluiten op de wensen en mogelijkheden van werkgevers uit die sectoren en op de mogelijkheden van kandidaten en instrumenten van WSP Den Haag.
 
De instrumenten zijn onder andere bemiddeling door accountmanagers, plaatsing op arrangementen, sollicitatiebegeleiding, trainen op werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden, coaching en begeleiding op de werkplek.
 
Het Werkgevers Servicepunt focust daarbij op de match tussen ondernemers en kandidaten. Voor een belangrijk deel wordt er vertrouwd op ‘ontmoeten en verbinden’. Als er meer nodig is om te komen tot een duurzame match dan geldt ‘doen wat nodig is’. We geloven daarbij in ‘werken is leren’. Bij voorkeur bij een werkgever; actief werken aan het versterken van competenties en daardoor het verkrijgen van betaald werk.

Wat bieden wij?
Een vooralsnog tijdelijke aanstelling  t/m 30 juni 2020 (interne medewerkers met een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling);
Salarisschaal 10 (max. € 4.225,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek);
Een werkweek van 36 uur;
Prima arbeidsvoorwaarden, die je voor een groot deel naar je eigen wensen kunt vormgeven.

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar een ambitieuze leidinggevende met een hbo-plus werk- en denkniveau.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een resultaatverantwoordelijke managementfunctie binnen het sociale domein. Je hebt tevens ervaring met commerciële sturing en verandertrajecten.

Ruime kennis en ervaring van arbeidsmarkt gerelateerde zaken als bemiddeling en kandidaat ontwikkeling is belangrijk bij deze baan. Je beheerst verder een coachende stijl van leidinggeven. Daarnaast ben je een soepele netwerker en is samenwerken een vanzelfsprekendheid. Je hebt de capaciteit om met een helicopterview zaken te bekijken en je acties daarop te baseren. Ten slotte zoeken we iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, ondernemend is en een oplossingsgerichte instelling heeft.

Meer weten?
Voor informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Thon Trugg, manager uitstroom WSP, op telefoonnummer 06 52026210.
 
Extra informatie
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Thon Trugg
Telefoon 06 52026210

Vestigingsplaats

Solliciteer