Gemeente Den Haag

Gezinscoach - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 24-05-2018 Functiecategorie Maatschappelijk werk
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 36 Salaris Maximaal € 3.805 bruto per maan...
Gezinscoach

Ben jij een begripvolle en doortastende coach die het gesprek aangaat met gezinnen en jeugdigen die even wat extra’s nodig hebben? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Kinderen moeten gezond en veilig kunnen opgroeien, daar is iedereen het over eens. Helaas lukt dat niet altijd. Op zulke momenten komen in Den Haag de gezinscoaches van het CJG in actie. Als gezinscoach bekijk je samen met het gezin en hun netwerk wat er nodig is om de situatie te verbeteren en je let erop dat je de aansluiting met het gezin niet kwijtraakt. Je werkt oplossingsgericht, met tact en begrip, maar ook met gezag en duidelijkheid. Van een eenmalig advies als opvoeders er zelf even niet uitkomen tot in het uiterste geval ingrijpen met een verzoek voor een maatregel. Bij je werk kun je altijd terugvallen op jouw team met collega-gezinscoaches en experts, denk bijvoorbeeld aan gedragswetenschappers. Iedere dag is anders, je hebt veel vrijheid om samen met het gezin stappen tot versterking te zetten en wij ondersteunen jou met trainingen of cursussen, bijvoorbeeld via onze eigen CJG-academie (waar je ook punten kunt behalen voor je SKJ-registratie). Gaan de gezondheid en veiligheid van de Haagse kids jou aan het hart? Solliciteer dan als gezinscoach!

Wat vragen wij?

Je bent in staat om naast een gezin te gaan staan, (ook) vanuit hun perspectief te denken en activerend op te treden. Tegelijk schrik je er niet voor terug om in voorkomende gevallen robuust en corrigerend op te treden. Daarbij houd je er rekening mee dat verschillende culturen verschillend kunnen denken en soms moeite hebben met het accepteren van een hulpverlener. Je vindt het geen bezwaar om zo nu en dan in de avond aan het werk te zijn. Ook beschik je over:een hbo-diploma op het gebied van jeugdzorg, jeugdhulp, maatschappelijk werk, welzijn, pedagogiek, psychologie of een andere passende studieeen geldige SKJ-registratiekennis van een andere taal dan Nederlands of Engels is een voordeel

Wat bieden wij?
De kans om jouw
ervaring en professionaliteit in te zetten om gezinnen te helpen met het creëren van een goede, veilige omgeving voor hun kinderen. Een zelfstandige baan, waarbij je lekker met je fiets op pad bent in de stad (de tram mag ook) en met veel ruimte voor jouw initiatief en professionaliteit. Ook kun je rekenen op:een salaris van maximaal € 3.805 bruto per maand (schaal 9)een aanstelling voor de duur van (maximaal) twee jaar (die van rechtswege eindigt)een flexibel pakket arbeidsvoorwaarden, dat je voor een groot deel zelf kunt vormgevengoede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden om je competenties en profiel aan te scherpende gelegenheid om aan het eind van de dag uit te waaien aan zee

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kim van Zeijl , op telefoonnummer 06 53 92 34 76. Meer weten over de sollicitatieprocedure? Bel Werin Rampadarath op telefoonnummer 06 20 09 11 58.

Extra informatie?
Ben jij geïnteresseerd in deze gave functie, wacht dan niet met solliciteren. Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.
Sollicitatiegesprekken worden gehouden aan Paviljoensgracht 1 te Den Haag.

De volgende data hebben wij gereserveerd voor sollicitatiegesprekken:
Woensdag 30 mei
Donderdag 7 juni
Dinsdag 26 juni
Woensdag 27 juni

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Maatschappelijk werk
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Den Haag, Fulltime, Coach, Maatschappelijk Werker.

Contactgegevens

Contactpersoon Kim van Zeijl
Telefoon 06 53 92 34 76

Vestigingsplaats

Solliciteer