Gemeente Den Haag

Financial controller - fysiek domein - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-12-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.859,- bruto per ma...
Financial controller - fysiek domein

Word jij enthousiast als je mag meedenken over de financiële processen, ben je breed georiënteerd en een teamplayer met een hands-on mentaliteit? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?
Als financial controller werk je vanuit het bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC) voor de dienst Stadsontwikkeling (DSO) en ben je een stevige gesprekspartner voor het management. Je geeft gevraagd en ongevraagd integraal advies over financiële en non-financiële en afdeling overstijgende informatievraagstukken op het gebied van Stedelijke ontwikkeling, Wonen, Mobiliteit en Economie. Naast het verbeteren van de kwaliteit is de continuïteit van de dienstverlening van groot belang.

Als financial controller kom je terecht in een uitdagende rol in de vernieuwde control-organisatie. Je kijkt vooruit en signaleert tijdig ontwikkelingen met (financiële) consequenties voor de financiële beheersing van DSO. Je draagt bij aan de oplevering van planning en control producten en zorgt daarbij dat ze een getrouw beeld geven en voldoen aan de gestelde kaders. Cijfermatige analyses en advisering over financiën binnen gemeentebrede spelregels zijn een wezenlijk onderdeel van je werk. Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied scherp in de gaten en kan dat vertalen naar verbetermogelijkheden voor de controlefunctie.

Wat vragen wij?
Om succesvol te zijn als financial controller, ben je analytisch en cijfermatig sterk, heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om uitkomsten van analyses duidelijk te verwoorden en te presenteren. Je kunt verbanden leggen tussen ontwikkelingen op verschillende beleidsterreinen en kan dit vertalen naar de impact hiervan op de financiële situatie. Je werkt klantgericht en zoekt de natuurlijke verbinding met je collega’s gericht om te komen tot de meest optimale advisering richting het management. Daarbij ben je in staat om op een snelle en natuurlijke manier te schakelen tussen allerlei niveaus binnen de organisatie en kan goed prioriteiten stellen. Je bent omgevingsbewust, flexibel, wilt resultaten behalen en staat stevig in je schoenen.

Daarnaast beschik je over:
  • minimaal een afgeronde bacheloropleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bestuurskunde) met een flinke financiële component;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financiële functie.

Heb je ervaring met het opstellen van business cases, reageer dan zeker!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie als financial controller in een snel veranderende omgeving en een mooie tweede stap in je loopbaan! Het team is een mix van senioren met veel expertise en jong talent, onder leiding van een manager die veel ruimte biedt voor jouw ontwikkeling, aangevuld met onze uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (S11);
  • een aanstelling voor een jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vaste aanstelling;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris.

Extra informatie
In verband met de drukke decembermaand staat deze vacature langer open. De selectiecommissie zal tussentijds bij elkaar komen in de 3de week van december en direct na de sluitingsdatum. De gesprekken vinden plaats medio januari.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Kuna van der Wulp, Businesspartner Control – fysiek domein II, op telefoonnummer 06 14 96 68 57. 
Solliciteren kan uitsluitend via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Kuna van der Wulp
Telefoon 06 14 96 68 57

Vestigingsplaats

Solliciteer