Gemeente Den Haag

Financial controller - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris een salaris van maximaal € 4.85...
Word jij enthousiast als je als financial controller mag meedenken over de financiële processen bij Den Haag, ben je breed georiënteerd en een teamplayer met een hands-on mentaliteit? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?
Meer efficiency en goede control. Dat is in kort bestek de reden waarom Den Haag de advisering en control rondom budgetten heeft belegd bij het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC). De medewerkers van het BEC zijn partners voor de diensten. Jij adviseert en ondersteunt het management van de dienst Publiekszaken om binnen de vastgestelde (financiële) kaders hun doelstellingen te halen. Dit doe je samen met andere controllers vanuit het adviesteam Control voor de Dienst Publiekszaken (DPZ). DPZ levert voor de gemeente Den Haag veel diensten aan bewoners en ondernemers en is voor velen het eerste contact met de gemeente. DPZ is ook verantwoordelijk voor de gemeentelijke belastingen, burgerzaken, de Bibliotheek Den Haag, het Haags Gemeentearchief en voor de fysieke en sociale leefbaarheid in de wijken. De dienst Publiekszaken is sectoraal georganiseerd.

Vanuit het adviesteam control DPZ voer je als financial controller je analyses uit, bewaak je de budgettaire kaders en lever je een bijdrage aan rapportages en de planning & control producten van de sectoren van de dienst DPZ. Je werkt mee aan de vernieuwing en vereenvoudiging van de dienstverlening richting het management van de dienst DPZ en stelt je zelf steeds de vraag hoe we het voor hen makkelijker kunnen maken om te sturen op onderbouwde cijfers.

Wat vragen wij?
Jij bent goed in het managen van processen, het maken van planningen en enthousiasmeren van jouw collega’s om deze planningen te volgen. Je bijt je graag vast in financiële vraagstukken en zoekt zaken tot op de bodem uit. Je bent omgevingsbewust, weet goed wat er speelt bij jouw dienst/of sectoren en kunt zelfstandig tot een oordeel komen. Daarnaast beschik je over:
  • minimaal een afgeronde bacheloropleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bestuurskunde) met een flinke financiële component;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financiële functie.

Heb je ervaring met het opstellen van business cases, reageer dan zeker!

Wat bieden wij?
Een mooie tweede stap in je loopbaan! Het team is een mix van senioren met veel expertise en jong talent, onder leiding van een manager die veel ruimte biedt voor jouw ontwikkeling, aangevuld met onze uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (S11);
  • een aanstelling voor een jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vaste aanstelling;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%.

Geïnteresseerd?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.


Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Magdaleen de Schepper, Businesspartner Control – DPZ, op telefoonnummer 06 50 00 31 46.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Magdaleen de Schepper
Telefoon 06 50 00 31 46

Vestigingsplaats

Solliciteer