Gemeente Den Haag

Financial controller - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 01-06-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris Tussen €2795 en €4225
Financial controller

Word jij enthousiast als je als financial controller mag meedenken over de vraag hoe we 100 miljoen euro verantwoord kunnen besteden? Lees dan verder!

WO, HBO   |   Tussen €2795 en €4225   |   Schaal 10   |   Regulier   |   Vast   |   32 - 36 uur

Anoniem solliciteren bij gemeente Den Haag
Deze vacature maakt deel uit van de procedure anoniem solliciteren. Wanneer jij je sollicitatie instuurt, maken wij je naam, geboorteland en je geboortedatum anoniem. We vinden bij de gemeente Den Haag namelijk dat kenmerken als afkomst en leeftijd geen rol spelen in je kans om te worden uitgenodigd voor een gesprek. We kijken naar het talent dat je al ontwikkeld hebt en dat je nog hoopt te ontwikkelen.  

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij anoniem solliciteren?
Als je solliciteert voor een functie in de schalen 10 t/m 14, dan vul je je motivatie en relevante werkervaring en opleiding voor deze functie in. Wij halen de elementen die kunnen herleiden tot je afkomst (denk aan geboorteland) en leeftijd (geboortedatum) in de sollicitatie eruit. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier zonder dat het leidt tot grote gaten in je motivatie en opgegeven werkervaring. Wanneer je op basis van je motivatie en relevante werkervaring en opleiding wordt geselecteerd voor een gesprek, geven we je volledige CV vrij aan de selectiecommissie.

Onderzoek anoniem solliciteren
De effecten van het anoniem solliciteren laten we monitoren door een externe wetenschappelijke onderzoeksinstelling zonder commerciële doeleinden. Met de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens die uit het onderzoek naar voren komen, kijken we hoe anoniem solliciteren leidt tot gelijkere kansen. Ook het invullen van een enquête kan onderdeel zijn van het onderzoek. De gegevens worden verder niet gedeeld.   Indien je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw gegevens voor de monitoring van anoniem solliciteren, dan kun je dat onderaan het sollicitatieformulier aangeven.

Word jij enthousiast als je als financial controller mag meedenken over de vraag hoe we circa 100 miljoen euro verantwoord kunnen besteden? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Meer efficiency en goede control. Dat is in kort bestek de reden waarom Den Haag de advisering en control rondom budgetten heeft belegd bij het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC). De medewerkers van het BEC zijn partners voor de diensten en voor jou hebben we de rol van controller voor het Intern Dienstencentrum (IDC). Alle decentrale budgetten – bij elkaar zo’n 100 miljoen euro – worden de komende tijd naar het IDC overgeheveld en jij gaat als financieel adviseur het management ondersteunen om dit geld verantwoord uit te geven. Als financial controller met als aandachtspunt de portefeuille Automatisering binnen het IDC voer je analyses uit, bewaak je de budgettaire kaders en lever je een bijdrage aan rapportages en de planning & control producten. Je werkt mee aan de vernieuwing en vereenvoudiging van de dienstverlening richting onze managers en stelt je zelf steeds de vraag hoe we het voor hen makkelijker kunnen maken om te sturen op onderbouwde cijfers. Beetje pionieren nog, maar als jij leergierig en vasthoudend bent, is het een mooie functie voor je!
 
Wat vragen wij?
Je bijt je graag vast in financiële vraagstukken en zoekt zaken tot op de bodem uit. Je bent omgevingsbewust, weet goed wat er speelt bij jouw dienst en kunt zelfstandig tot een oordeel komen. Daarnaast beschik je over:
  • minimaal een afgeronde bacheloropleiding (bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of bestuurskunde) met een flinke financiële component;
  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een financiële functie;
  • affiniteit met het werkveld van automatisering is een voordeel.
 
Wat bieden wij?
Een mooie tweede stap in je loopbaan! Het team is een mix van senioren met veel expertise en jong talent, onder leiding van een manager die veel ruimte biedt voor jouw ontwikkeling, aangevuld met onze uitstekende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.225 bruto per maand (S10);
  • een aanstelling voor een jaar die we bij goed functioneren graag omzetten in een vaste aanstelling;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB).

Interesse?
Solliciteer nu via de 'Solliciteer' button.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen Rick Klijberg, business partner Control, via telefoonnummer 06 55 87 42 37.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, parttime, Den Haag, Financial controller, finance, business controller.

Contactgegevens

Contactpersoon Rick Klijberg
Telefoon 06 55 87 42 37

Vestigingsplaats

Solliciteer