Gemeente Den Haag

Eventmanager Marketing & Evenementen - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2019 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO / Bachelor Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Maximaal €4225
Bibliotheek Den Haag verbindt mensen in een veranderende samenleving. Wij willen zoveel mogelijk Hagenaars kennis laten maken met onze collectie én met elkaar, bijvoorbeeld tijdens de vele activiteiten die wij organiseren in onze 14 vestigingen. Als projectleider Evenementen speel jij daarbij een belangrijke rol.

Wat ga je doen?
Je bedenkt en organiseert evenementen en activiteiten namens Bibliotheek Den Haag, bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek, het UIT Festival Den Haag of tijdens de Museumnacht. Je hebt oog voor diversiteit en je weet Bibliotheek Den Haag op een originele manier te presenteren. Je zoekt actief naar nieuwe manieren en locaties om de bibliotheek onder de aandacht te brengen van Hagenaars.

Onze nieuwe projectleider is niet alleen creatief en flexibel maar kan ook gestructureerd (samen)werken. Je maakt een activiteitenplanning en begroting, inclusief bijbehorende randvoorwaarden als doelgroepbepaling, communicatiekalender, begroting en verantwoording.

Samen met collega’s programmeer en produceer je jaarlijks diverse grootstedelijke maar ook kleinschalige evenementen. Je coördineert en verzorgt daarbij ook de promotie- en communicatiemiddelen, bijvoorbeeld a.d.h.v. een contentkalender. Je bent vertrouwd met Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat. Daarnaast ga je ons nieuwe promotieteam begeleiden en zo effectief mogelijk tijdens activiteiten inzetten.

Je beschikt over voldoende relevante netwerken waardoor je goed in staat bent om bijvoorbeeld workshops, decors, voorstellingen, rondleidingen of andere aansprekende activiteiten te organiseren en op een inspirerende manier vorm te geven, al dan niet samen met partners in de stad.

Wat vragen wij?
Als projectleider evenementen neem je graag het initiatief en blijf je zoeken naar nieuwe manieren om mensen te bereiken. Als geen ander weet jij mensen te trekken naar activiteiten en evenementen die jij (mede) hebt bedacht en georganiseerd. Netwerken is je op het lijf geschreven en je bent bekend met (de trends in) cultureel Den Haag. Ervaring als eventmanager in Den Haag is een absoluut pluspunt voor ons. Daarnaast ben je bereid om op flexibele dagen en tijden te werken als het werk daarom vraagt. Verder beschik je over:
  • een afgeronde opleiding op HBO - of WO -niveau
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Wat bieden wij?
  • een maximum salaris van € 4.225, - (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek
  • een 32-urige werkweek
  • een vaste aanstelling (je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling op proef van 12 maanden aangeboden, tenzij je bij de gemeente Den Haag in vaste dienst bent aangesteld of in verband met de ketenbepaling [EH1] . Bij goed functioneren is een vast dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk)

Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket zoals:
  • opname in het ABP-pensioenfonds
  • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering
  • individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool

De afdeling
De afdeling marketing & evenementen van Bibliotheek Den Haag is onderdeel van de Dienst Publiekszaken van gemeente Den Haag. De bibliotheek heeft diverse culturele, educatieve en informatieve functies waaraan wij als team in de vorm van advies, ondersteuning en uitvoering onze bijdrage leveren.

Wij hebben de ambitie om iedere Hagenaar (opnieuw) kennis te laten maken met de bibliotheek en haar vele facetten. Of het nu gaat om ledenwerving, zo vroeg mogelijk kennis laten maken met lezen en cultuur, mediawijsheid bevorderen of het tegengaan van laaggeletterdheid: wij ondersteunen dit door het bedenken, organiseren en promoten van al onze diensten en producten. Als projectleider evenementen draag je dus zeer actief bij aan de bekendheid en positieve beeldvorming van Bibliotheek Den Haag.Op dit moment werken er zeven mensen in vaste dienst op onze afdeling, naast een aantal stagiaires en/of andere tijdelijke collega’s.

Meer weten?
Voor inhoudelijke informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Esther Habers (hoofd marketing & evenementen): esther.habers@denhaag.nl.

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Esther Habers

Vestigingsplaats

Solliciteer