Gemeente Den Haag

Casemanager WMO - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-05-2018 Functiecategorie Maatschappelijk werk
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.805 bruto per maan...
Casemanagers Wmo

Wil jij de Hagenaars helpen om vitaal en zelfstandig te blijven en meedenken over vernieuwende ideeën voor maatschappelijke hulp? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Ons doel bij maatschappelijke ondersteuning is eenvoudig: Hagenaars zo lang mogelijk vitaal laten leven en wonen in de eigen omgeving. Soms hebben ze daar jouw hulp als casemanager Wmo bij nodig. Je trekt de stad in, je werkt in de buurt, in de wijkcentra en bij mensen thuis. Of (als je voorkeur daarnaar uitgaat) op straat of bij het daklozenloket, want we hebben ook te maken met mensen die geen eigen plek hebben. Je gaat klantgericht, laagdrempelig en op een persoonlijke manier met jouw cliënten om en zorgt dat ze het beste advies krijgen. Zelfredzaamheid staat voor jou centraal. Daarom werk je niet met ingewikkelde indicatie-trajecten, maar met aanpakken, meedenken en meedoen. Muren zijn voor jou vooral dingen waar je omheen loopt en je maakt maximaal gebruik van de kracht van de mensen zelf en hun directe omgeving. Gecombineerd met korte lijnen naar professionals en gespecialiseerde hulpverleners binnen en buiten de gemeente zorg je voor een persoonlijk plan met zoveel mogelijk keuzevrijheid, zodat de Hagenaar een verbetering van de kwaliteit van leven ervaart. Van een vervoersprobleem tot aan vereenzaming: je krijgt de ruimte om de best passende oplossing(en) te zoeken, samen met de inwoner zelf. Begint het al te kriebelen?
Solliciteer dan als casemanager Wmo!

Wat vragen wij?

Omdat dit voor ons een nieuwe manier van werken is breng je, behalve een empathische vorm van doortastendheid, vooral flexibiliteit, een nieuwsgierige en onbevangen houding en de nodige creativiteit mee. Je wilt je graag andere of nieuwe methoden eigen maken en denkt actief mee over de verbetering van onze praktijken. Ook beschik je over:
  • een hbo-diploma, bijvoorbeeld SPH of MWD
  • kennis van het sociaal domein en bij voorkeur van de Wmo
  • ervaring met werken met daklozen (als je dat wilt gaan doen)

Wat bieden wij?

Je helpt Hagenaars om zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig te blijven en door je vernieuwende bijdrage groeit zowel jouw eigen, als onze gezamenlijke expertise. Je werkt in één van de wijkteams met in totaal 115 collega’s en in een breed netwerk van andere professionals. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 3.805 bruto per maand (schaal 9)
  • een aanstelling voor één jaar, die we daarna graag omzetten in een vast dienstverband
  • een flexibel pakket arbeidsvoorwaarden, dat je voor een groot deel zelf kunt vormgeven
  • de kans om aan de basis te staan van een nieuwe dienstverlening
  • de gelegenheid om aan het eind van de dag uit te waaien aan zee

Meer weten?

Zet dan één van de volgende data in je agenda! Op 1 mei, 3 mei, 7 mei, 15 mei en 17 mei tussen 14.00 en 16.00 uur kun je via Facebook vragen stellen over de functie of de procedure. Ga daarvoor naar de pagina van de gemeente Den Haag: https://www.facebook.com/Werkenvoor-Den-Haag-247304842467209/?view_public_for=247304842467209 (klik op de link of kopieer hem in je browser). Toekomstige collega’s zitten klaar om je te vertellen over de functie of de procedure.

Heb je geen Facebook? Stuur dan een mail naar JMObelangstellingsregistratie@denhaag.nl.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Extra informatie

Wekelijks worden er sollicitatiegesprekken ingepland!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Maatschappelijk werk
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Den Haag, Casemanager, Gemeente, maatschappelijke ondersteuning.

Contactgegevens

Contactpersoon Gemeente Den Haag

Vestigingsplaats

Solliciteer