Gemeente Den Haag

Business controller - sociaal domein - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-02-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris max. €5.520,- op basis van 36 u...
Business controller - Sociaal Domein

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze business controller en wil je samen de uitdaging aan gaan om als sparringpartner van het management bij te dragen aan de professionalisering van de control functie bij Den Haag? Reageer dan nu!


Wat ga je doen?
Als business controller binnen het sociaal domein ben je een stevige gesprekspartner voor het management en het bestuur. Je geeft integraal advies over complexe sturing, financiële en informatievraagstukken op het gebied van werk, inkomen en armoede. Je kijkt strategisch vooruit en signaleert tijdig (financiële) consequenties en verschillen en adviseert hierover, zodat de grip op financiën behouden blijft. Daarnaast verzorg je als controller kadernota’s voor de planning en control, bestuurlijke informatievoorziening, rechtmatigheid en de interne controle en beheersing. Je bewaakt deze kaders en beoordeelt de kwaliteit. Je inventariseert de risico’s (zoals voor de financiële planning, budgetten, doelrealisatie en bestuurlijke besluitvorming) en vertaalt deze naar adviezen over de besturing en beheersing. Je bouwt en onderhoudt netwerken binnen de gemeente met de andere controllers en financieel adviseurs.

Je werkt bedrijfsvoering breed, waarbij je waar nodig initiatief neemt om de andere bedrijfsvoerings-disciplines tijdig te betrekken. Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied scherp in de gaten en neemt jouw collega’s mee in de kennisdeling en ontwikkeling binnen het sociaal domein. Je bent de inhoudelijke sparringpartner voor je collega’s binnen control. Daarnaast draag je bij aan de vernieuwing van Control en bedrijfsvoeringsdienstverlening van gemeente Den Haag.

Wat vragen wij?
Om succesvol te zijn in deze functie heb jij goede communicatieve vaardigheden. Je kunt verbanden leggen tussen ontwikkelingen op verschillende beleidsterreinen en de impact hiervan op de financiële situatie. Je bent in staat om op een snelle en natuurlijke manier te schakelen tussen allerlei niveaus en kan voor jezelf goed prioriteiten stellen. Je bent innovatief, omgevingsbewust, verbindend en wilt graag gezamenlijke resultaten behalen. Daarnaast beschik je over:
  • academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur met een bedrijfseconomisch of bestuurskundig profiel; 

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring als controller; 

  • ervaring binnen een gemeente is een pré; 

  • het kunnen leggen van verbanden tussen ontwikkelingen op verschillende beleidsterreinen en de impact hiervan op de financiële situatie.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie als business controller in een snel veranderende omgeving waarbij jij daadwerkelijk invloed kan uitoefenen op de vernieuwing en professionalisering van Control!
  • een salaris van maximaal € 5.520,- bruto per maand (S12) op basis van 36 uur per week; 

  • een aanstelling voor een jaar en met uitzicht op een vaste aanstelling; 

  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in 
de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8% per maand.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Marc van der Bilt, Businesspartner Control – sociaal domein, op telefoonnummer 06 53 43 95 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Den-Haag, Controller, Financieel Controller, Bedrijfseconoom

Contactgegevens

Contactpersoon Marc vd Bilt
Telefoon 06 53 43 95 32

Vestigingsplaats

Solliciteer