Gemeente Den Haag

Business controller – BDO - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 24-04-2019 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau Master / Postdoctoraal Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris maximaal €5.520,- bruto per maa...
Ben jij een ervaren business controller, die affiniteit heeft met interne dienstverlening en ICT, die het IDC gaat ondersteunen bij de verandering richting een zakelijke, klantvriendelijke organisatie met een strakke planning & controlcyclus? Reageer dan nu!

Wat ga je doen?
Als business controller ben je het vaste aanspreekpunt voor managers van het Intern Dienstencentrum (IDC). Met de financial controllers in het team stel je samen de begroting, managementrapportages en de jaarrekening op. Je geeft integraal advies over sturing, financiële en informatievraagstukken op het gebied van de bedrijfsvoering van het Intern Dienstencentrum. Je draagt bij aan de verandering richting een zakelijke, klantvriendelijke organisatie. Je werkt gestructureerd met een strakke planning & controlcyclus. Je kijkt strategisch vooruit en zorgt ervoor dat de afgesproken prestaties worden gerealiseerd en je signaleert tijdig (financiële) consequenties zodat de grip op financiën behouden blijft. Je houdt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied scherp in de gaten en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Control en bedrijfsvoeringsdienstverlening van de gemeente Den Haag.

Hoe zijn wij georganiseerd?
Bedrijfsvoering, en dus ook Control, maakt in Den Haag onderdeel uit van het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC). Je komt in een gedeconcentreerd team dat werkt voor de Bestuursdienst (BSD), het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC) en het Intern Dienstencentrum (IDC). Op dit speelveld ben jij de business controller voor het IDC. Het IDC ontwikkelt, levert, beheert en adviseert over facilitaire voorzieningen en interne bedrijfsvoering voor de gemeente Den Haag.

Wat vragen wij?
Om succesvol te zijn in deze functie ben je analytisch sterk, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om uitkomsten van analyses duidelijk te verwoorden en te presenteren. Je bent in staat om op een natuurlijke manier te schakelen tussen allerlei niveaus binnen de organisatie. Je bent omgevingsbewust, flexibel, wilt resultaten behalen en durft hierbij de grenzen op te zoeken om de juiste oplossing te vinden. Je legt makkelijk verbanden tussen ontwikkelingen op verschillende beleidsterreinen en de impact hiervan op de financiële situatie. Je komt het best tot je recht in een hecht team waarin nauw wordt samengewerkt. Daarnaast beschik je over:
  • wo werk-en denkniveau, bij voorkeur met een bedrijfseconomisch of bestuurskundige achtergrond;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als controller, liefst binnen een gemeente of overheid;
  • affiniteit met interne dienstverlening, met name op het terrein van automatisering.

Beschik je daarnaast ook nog over begroting en verantwoording (BBV) kennis, reageer dan zeker!

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie als business controller! Het team is een mix van senioren met veel expertise en jong talent, onder leiding van een manager met wie je nauw samenwerkt en die veel ruimte biedt voor jouw ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal €5.520,- bruto per maand (S12);
  • een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Rick Klijberg, business partner Control, op telefoonnummer 06 55 87 42 37.

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Rick Klijberg
Telefoon 06 55 87 42 37

Vestigingsplaats

Solliciteer