Gemeente Den Haag

Beleidsmedewerker Verkeersmodel - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 31-08-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Maximaal €4225
Beleidsmedewerker Verkeersmodel

Ben jij een analytische kei die in staat is zelfstandig modelstudies te verrichten? Lees dan verder!

HBO | Maximaal €4225 | Schaal 10 | Regulier | Tijdelijk | 36 uur

Wat ga je doen?
Als verkeersmodelspecialist vertaal jij ruimtelijke en verkeersvragen uit de afdeling naar onderzoeksvragen en zet je die om naar (eenvoudige) onderzoeksopzetten. Op basis van beleidsmaatregelen en/of infrastructuurprojecten binnen de gemeente Den Haag, verzorg je verkeersprognoses met behulp van verkeersmodellen, maak je zelfstandig interpretaties van de onderzoeksuitkomsten en koppel je de resultaten daarvan terug op de vragenstellers.

Wie zijn wij? Afdeling Mobiliteit

De afdeling Mobiliteit bestaat uit 45 vaste en ruim 10 tijdelijke fte’s en is onderdeel van de portefeuille Economie, Mobiliteit en Ruimte binnen de dienst Stedelijke Ontwikkeling. De afdeling Mobiliteit draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van Den Haag en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. We zorgen ervoor dat de stad ruimtelijk-economische kan doorgroeien, dat sociale inclusie wordt versterkt en dat reizigers zich op een klimaatneutrale en verkeersveilige manier kunnen verplaatsen. Het MT van de afdeling wordt gevormd door de afdelingsmanager en drie teammanagers en wordt ondersteund door een afdelingssecretaris en het afdelingssecretariaat.

De afdeling werkt samen met andere afdelingen en diensten van de gemeente Den Haag aan nieuwe beleidskaders, verkenningen, planstudies en ontwerpen voor infrastructuur en verkeersmaatregelen. Dit gebeurt nadrukkelijk ook samen met bestuurlijke partners zoals de het Rijk, de provincie Zuid-Holland, de MRDH en de buurgemeenten. Daarnaast werken wij samen met stakeholders zoals de fietsersbond en de milieuorganisaties en met organisaties van bewoners, ondernemers en bezoekers van de stad.

Wat bieden wij?
Een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar (interne medewerkers met een vaste aanstelling, behouden hun vaste aanstelling);Salarisschaal 10 (max. € 4.225,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek);Een werkweek van 36 uur;Prima arbeidsvoorwaarden, die je voor een groot deel naar je eigen wensen kunt vormgeven.

Wat vragen wij?
HBO werk- en denkniveau.
Je hebt een ruime kennis van Omnitrans en Excel en bent in staat om daarmee zelfstandig modelstudies te verrichten. Ook ben je nauwkeurig en analytisch sterk. Ervaring met het werken bij de gemeentelijke, regionale of provinciale overheid strekt tot aanbeveling.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Roels, teammanager, op telefoonnummer 06 55 84 78 16

Interesse?
Solliciteren kan direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Bart Roels
Telefoon 06 55 84 78 16

Vestigingsplaats

Solliciteer