Gemeente Den Haag

Adviseur Verzuim & Vitaliteit - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Maximaal €4859
Adviseur Verzuim & Vitaliteit

Krijg je energie van P&O-projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en ben je flexibel, proactief en een echte teamplayer? Dan zoeken wij jou!

WO, HBO | Maximaal €4859 | Schaal 11 | Regulier | Vast | 32 uur

Wat ga je doen?
In deze rol neem je je brede P&O-kennis en jarenlange ervaring mee en kun je je snel verdiepen in een specifiek onderwerp. Je richt je daarbij op collectieve vraagstukken, zoals: hoe groepen mensen zich ontwikkelen, samenwerken en bijdragen aan de gezamenlijke resultaten die het management beoogt. Voorbeelden hiervan zijn: met diensten en / of afdelingen meedenken over de stip op de horizon op het gebied van duurzame inzetbaarheid en adviseren over hoe op effectieve wijze de inzetbaarheid van medewerkers vergroot kan worden. Als partner van de P&O-businesspartner, de business adviseurs en het lijnmanagement ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en implementatie van projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Je onderzoekt, analyseert, geeft advies, levert kennis en expertise, ontwerpt interventies, voert deze soms ook uit of biedt procesbegeleiding. Je werkt projectmatig en benadert de vraagstukken integraal. Je zorgt voor een intake, waarbij alle relevante aspecten worden meegenomen, je checkt of jouw opdrachtgever en jij elkaar verstaan en durft kritisch te zijn en stelt het voorstel met heldere resultaatafspraken op. In sommige gevallen geef je sturing aan het projectteam en draag je zorg voor het budget, de rapportage, verantwoording en communicatie. Binnen de concernkaders ontwikkel en implementeer je P&O-beleid en instrumentarium.

Wie zijn wij?
In deze functie kom je werken in het team Verzuim & Vitaliteit van het Arbo Centrum, onderdeel van de P&O-afdeling binnen het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC) en werk je als adviseur voor verschillende diensten binnen de gemeente. Het team Verzuim & Vitaliteit bestaat uit vijf adviseurs en is aan het experimenteren als zelf organiserend team. Dit houdt in dat samen vastgesteld wordt wat de kaders zijn en daarbinnen samen wordt ontdekt wat werkt.

Wat vragen wij?
Als adviseur Verzuim & Vitaliteit kan je zelfstandig opereren, goed het overzicht behouden en schakelen tussen diverse belangen. Je bezit sterke mondelinge en schriftelijk vaardigheden, bestuurlijke sensitiviteit en je kunt jouw professionele instelling aantonen dankzij succesvol afgeronde projecten. Als persoon ben je een echte teamplayer, proactief, flexibel en enthousiast. Daarnaast beschik je over:
  • hbo-opleiding met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie of Wo-opleiding met 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • aantoonbare ervaring met het leiden van projecten;
  • affiniteit met duurzame inzetbaarheid / vitaliteit;
  • kennis van en ervaring met organisatievraagstukken op het gebied van gedragsveranderingen binnen teams.

Wat bieden wij?
Een afwisselende parttime functie van 32 uur per week bij een enthousiast team waar je ruimte krijgt jouw talent in te zetten waar dat het meest tot zijn recht komt. Ook kun je rekenen op:
  • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (S11) op basis van 36 uur per week;
  • een aanstelling voor een jaar, dat we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;e
  • en mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%.

Belangrijk om te weten
De 1e selectieronde zal plaats vinden in de week van 18 november.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rianne Gabrielse, adviseur Verzuim & Vitaliteit, telefoonnummer 06 52 67 21 52 of Gert-Jan Aleman, manager Arbo Centrum, telefoonnummer 06 53 22 51 38.

Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Rianne Gabrielse
Telefoon 06 52 67 21 52

Vestigingsplaats

Solliciteer