Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Ben jij het teamhoofd die samen met het team gaat voor het beheer, renovatie en nieuwbouw van de Haagse zwembaden, sporthallen en buitensportpaken?

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan een afdeling met 22 medewerkers in verschillende functies. Het vakgebied waar je voor staat is civiel -en installatietechniek en het integraal managen van bedrijfsprocessen, beheer en projecten.
 
Je voert op inspirerende en authentieke wijze de vastgestelde strategie voor het eigen team uit. Dit doe je door integrale activiteiten aan te sturen en door resultaatgerichte afspraken op team- en medewerkersniveau te maken. Je doorloopt bij de aansturing van je medewerkers en de activiteiten van het team de volledige Plan-Do-Check-Act cyclus. Hierbij zorg je voor dwarsverbanden en afstemming tussen alle teams, bewaak je de inhoud, werkwijze en stimuleer je samenwerking en continu verbeteren via coachend leidinggeven. Je geeft leiding aan projectleiders en experts. Je faciliteert hen via processen, procedures en systemen zodat de werkzaamheden effectief en efficiënt worden uitgevoerd. Ook organiseer je afstemming met relevante ketenpartners die bijdragen aan het oplossen van team overstijgende vraagstukken. Daar waar nodig beïnvloed je richtinggevend of win je informatie/advies in voor nader toelichting en beïnvloeding.
 
Als lid van het managementteam Bouw, Onderhoud en Techniek draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling en je weet jouw visie hier helder aan te verbinden. Je bent van nature omgevingsgericht en je voert taken uit voor de ontwikkeling van het vakgebied. Ook lever je op basis van resultaatafspraken jouw bijdrage aan de bredere doelstellingen binnen het vakgebied.

Verder bouw en onderhoud je in- en externe netwerken, ben je actief in samenwerkingsrelaties en kun je zowel interne als externe partijen verbinden met als doel de belangen van de gemeente, de dienst of de productgroep te behartigen. Door jouw inbreng is de continuïteit van de huidige sportcomplexen geborgd maar geeft het ook een richting naar de sportvoorzieningen van de toekomst. Waarbij de kernwoorden economisch-, sociaal- , ecologisch belang en ruimtelijke kwaliteit van toepassing zijn.
 
Wat vragen wij?
Je bent in staat om rust te creëren in een dynamische omgeving waarin veel verandert. Je hebt een positief-kritische houding, waarbij je gelijktijdig in staat bent medewerkers te laten floreren én koers te geven. Je kunt sturen op resultaten en bent doortastend, verbindend en vernieuwend. Verder vragen wij:
  • minimaal een afgeronde technische WO opleiding;
  • minimaal 1-3 jaar (werk)ervaring met beheer en onderhoud van installaties;
  • minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.
 
Wat bieden wij?
  • Een maximum salaris van € 5.520, - (schaal 12) op basis van een 36-urige werkweek;
  • een tijdelijk aanstelling van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband;
 
Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket zoals;
  • opname in het ABP-pensioenfonds;
  • betaald ouderschapsverlof;
  • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
  • individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool.
 
Wie zijn wij?
Sport maakt Den Haag sterker!
De gemeente Den Haag heeft als ambitie dat iedere Hagenaar een leven lang sportief in beweging is. Sport biedt mensen de mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen. Sport is daarmee een belangrijk middel om de samenleving te vitaliseren en een belangrijke bijdrage te leveren aan de maatschappelijke thema’s. In de Sportnota 2015-2030 staat deze ambitie beschreven. De afdeling Bouw & Techniek verzorgt de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de sportvoorzieningen. De afdeling draagt daarbij zorg voor projectmanagement, marktverkenningen, het opstellen van begrotingen en meerjaren onderhoudsplannen, contractvoorbereiding, aanbesteding, directievoering, toezicht en controles op realisaties. Via de meerjaren onderhoudsplanning zorgt de afdeling daarbij voor het gewenste kwaliteits- en veiligheidsniveau van de Haagse sportvoorzieningen.
De afdeling draagt zorg voor al het preventieve, correctieve en calamiteiten onderhoud van de Haagse zwembaden, sporthallen en sportparken. De afdeling bouwt op de talenten van de medewerkers. Wij moedigen medewerkers aan zichzelf te zijn, zichzelf te ontwikkelen en anders te denken. Alleen zo kan de afdeling dé partner zijn voor onze interne- en externe collega’s en klanten en ervoor zorgen dat onze schitterende buiten- en binnensportaccommodaties optimaal functioneren voor de Haagse burgers. Duurzaamheid, innovatie, uitstraling, continuïteit en veiligheid zijn hierbij enkele sleutelwoorden waarbij we gebruik maken van vernieuwende oplossingen en ontwikkelingen. De afdeling bestaat uit 22 collega’s.
 
Meer weten?
Voor meer informatie over de functie  kun je contact opnemen met Peter van der Meer op telefoonnummer 06 52500534 of per e-mail: peter-vandermeer@denhaag.nl. Of met Lin Jhinkoe-Rai op 06-52098394 of per e-mail: lin.jhinkoe-rai@denhaag.nl.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Esma Motia op telefoonnummer 06-82243220 of per e-mail: esma.motia@denhaag.nl

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 30-09-2019
Standplaats Den Haag
Opleidingsniveau Master / Postdoctoraal
Uren 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris € 5.520, -
Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Peter van der Meer
Telefoon 06-52098394

Vestigingsplaats

Solliciteer